Brood

Het Brood

In samenwerking met bakkerij Vermeulen & Den Otter

Brood voor u gemaakt

In samenwerking met Bakkerij Vermeulen & Den Otterword dagelijks voor u vers brood bereid en ligt bij ons in de winkel of in de bus van Bezorgbakker Henri.


Hieronder een greep uit ons assortiment, maar natuurlijk bieden wij meer dan wat er hier op deze website vermeld staat. Mocht het niet in de winkel liggen of wilt u er zeker van zijn dat u het brood heeft? Aarzel niet om via het menu naar bestellen te gaan, om daar uw bestelling te plaatsen, zowel voor de winkel als voor het bezorgen.


Wilt u speciaal brood of een grote bestelling? Neem vooral contact op met ons en wij regelen dat het bij u terecht komt of voor u klaar ligt.

Bezorgen of Afhelen?

Het kan allebij, wilt u graag eerst zien wat er is? Kom dan gezellig langs bij Britt & Ingrid in de winkel. Of neem contact op met Henri om het bij te laten bezorgen.


Heel het assortiment in de winkel verkrijgbaar of op bestelling

Bezorging door Henri bij u thuis, bezorging in overleg met Henri.

Elke dag vers brood

Ook voor advies staan wij voor u klaar
Een greep uit ons brood assortiment

Broden

Hele, Halve, Gesneden, Ongesneden

Wij bieden verschillende broden in zowel onze winkel als bij Bezorgbakker Henri. Bruin brood, Wit brood, Meergranen, Volkoren, Maanzaad, Vloerbrood en vele anderen.


Speciaal Brood

Desem Brood, Glutenvrij

Naast onze gewone broden bieden wij ook bijvoorbeeld Glutenvrij brood of Desem Brood. Vraag in de winkel of bij Henri een advies op maat.


Broodjes

Bruine, Witte, Harde of Afbakbrood?

Ook broodjes mogen natuurlijk niet in het assortiment missen. Verschillende soorten broodjes voor elk recept of lunch kunt u bij ons kiezen.