Bezorgen

Bezorgen – Dat komt voor de Bakker!

6 dagen in de week

De Buurtbakker staat voor u klaar

Bezorging bij u thuis

Vlijmen, Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Elshout

Ook voor bedrijven!


Zakelijk
Uw personeel trakteren of wekelijks voorzien van vers brood tijdens de lunch? We maken graag vrijblijvend een afspraak om, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Want ook voor bedrijven binnen de Gemeente Heusden zijn we de vertrouwde Buurtbakker.


Neem contact met ons op via winkel@buurtbakker.com of telefonisch via

073 - 511 26 23.

Bezorgbakker Henri – alleen op dinsdag
Na 36 jaar dé Bezorgbakker van Gemeente Heusden te zijn, heeft Henri helaas doen besluiten om een stapje terug te doen. Vanaf augustus heeft Henri zijn dagelijkse route ingeruild voor een 5-daagse werkweek in de winkel. Heeft u toch behoefte aan de bakker aan huis? Dat kan nog steeds, alleen dan net even anders. Op dinsdagen zal Henri tussen 08:00 – 12:00 uur uw bestelling aan huis bezorgen (binnen de Gemeente Heusden). Uw bestelling dient dan wel een minimale afname van € 15,00 te bedragen. Denk hierbij aan 3 broden, welke u daarna kunt invriezen voor de rest van de week. (Geen bezorgkosten)


Ontbijt, lunch of een traktatie? Ook aan huis of op locatie bezorgen we jouw favoriete belegde broodjes, vers brood en lekkernijen. Vers bereid vanaf de Buurtbakker en direct bij je thuis of op het werk bezorgd!


Bestellen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je om je bestelling vóór 14.00 uur te plaatsen, indien je bestelling voor de volgende dag gewenst is.

M.u.v. bestelling op maandag, dit graag op vrijdag vóór 14:00 uur plaatsen.

Geef je bestelling dan door via winkel@buurtbakker.com of telefonisch via 073 - 511 26 23.


Vandaag nog iets nodig? Neem dan even telefonisch contact op via

073 - 511 26 23.

 

Bezorgkosten
Wij bezorgen binnen de Gemeente Heusden in Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Drunen en Elshout.
Je kunt van onze bezorgservice gebruik maken bij een minimaal bedrag van €15,00.

 

* bezorgkosten €4.50 in Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg

* bezorgkosten €5.50 in Drunen en Elshout
* Gratis bij een bestelling vanaf € 60,00

 

U kunt uw bestelling contant betalen of aan ons overmaken door middel van de factuur.

 Bezorgen en meer...

Ontbijt, lunch of een traktatie? Ook aan huis of op locatie bezorgen we jouw favoriete belegde broodjes, vers brood en lekkernijen. Vers bereid vanaf de Buurtbakker en direct bij je thuis of op het werk bezorgd!.

Brood, elke dag vers

van bakkerij Vermeulen

Elke dag dat Henri bezorgd is het brood vers, evenals in onze winkel wordt elke dag ons brood gebakken bij bakkerij Vermeulen.

Gebak ook bij u thuis

Onmisbaar bij een feestje

Ook het gebak wordt door Henri gewoon bij u thuis bezorgd. In de bus is een speciale koel ruimte waardoor uw banket en gebak optimaal bewaardblijft tijdens de bezorging.